Ablakok, Ajtó gyártása

Cégünk asztalosipari családi vállalkozás, közel negyven éves múltra tekint vissza, s faipari termékek gyártásával foglalkozik. Fő profilként ablak, ajtó, erkélyajtó, bejárati ajtó, beltéri ajtó, típus és egyedi gyártását végezzük.

A nagy érdeklődésre való tekintettel 1998-ban, megnyitottuk bemutató termünket.

    Az ablakok, ajtók sorozatgyártási precizitását ötvözzük, a manufaktúrákra jellemző, kézi megmunkálás magas minőségi színvonalával.

Folyamatos fejlesztéssel sikerült elérnünk, hogy a mind magasabb műszaki, és esztétikai igényeket is kielégítő ablakok, ajtók, kedvező, mindenki számára elérhető áron tudjuk kínálni.

Filozófiánk szerint, az ablakok, ajtók, meghatározhatják háza formáját, arculatát, tükrözik az építtető saját elképzeléseit, formavilágát. Cégünknél ennek megvalósításában nyújtunk magas szintű segítséget ügyfeleink részére.
Ablakaink, ajtajaink, megfelelnek a mai formák elvárásainak, de minden ablakot, ajtót, a megrendelő elképzelése alapján készítünk el, így harmonikusan illeszkednek az épített környezetbe.

13388952_1043400975745665_262170553_o

Az ablakok, ajtók tervezésénél, szorosan együtt működünk tervezőjével, műszaki kivitelezőjével, belső építészével.
Az ablakok, ajtók tervezésétől, a gyártáson át, egész az ablakok, ajtók beszereléséig a legmagasabb színvonalú segítséget nyújtjuk ügyfeleinknek.
Ablakainkat és ajtajainkat annak érdekében készítjük el a legkiválóbb minőségben, hogy ügyfeleink otthonában, hiba nélkül, kifogástalanul működjenek, generációkon át, növelve háza értékét.

Forduljon hozzánk saját elképzeléseivel, terveivel, egyedi formákkal, és mi megvalósítjuk ablak és ajtó terveit.
Csak körvonalakban megfogalmazott elképzeléseik pontosításában is segítséget tudunk nyújtani.

info@demeny-fa.hu | demenyfa@gmail.com | +36 20 360 1081 | +36 20 910 7042
Button Text
To top button